Жило за седалка

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛАТА ЗА СЕДАЛКА НАМИРАТ ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ:

-СЕДАЛКИ НА АВТОМОБИЛИ;

-СЕДАЛКИ НА КАМИОНИ;

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

Какво представлява жилото за седалка?

Жилото за седалка е меко и гъвкаво. То изпълнява ролята на свръзката, необходима между ръкохватката или електромотора и различните позиции на седалката. Чрез него могат да се регулират различни положения.

Кога се налага смяна на жилото на седалката?

За да се ориентирате дали жилото е повредено или скъсано и е за смяна, проверете дали настройването на позициите на седалките е лесно и безпроблемно. Ако седалките се регулират трудно или изобщо, то това е признак, че е време да помислите за смяна на жилото.

Как се сменя жило на седалка?

Отговорът е ясен – от професионалисти. Причината за това е, че смяната на жилото твърде често изисква демонтиране на цялата седалка и частично или цялостно разтапициране. За да избегнете последващи усложнения, се доверете на някого, който ще направи процедурата качествено и безпроблемно.

Микрон Доцев не поддържа наличности от жилата на склад, поради обема на продуктовата гама. Използват се старите жила за модел. Необходимо е средството за ремонт да бъде на място в сервиза, за да се демонтира жилото или то да бъде предоставено или изпратено, свалено с всички части към него (парчета и накрайници).

Изпратете запитване, а г-н Микрон ще се свърже с вас за потвърждение и ще изготви продукта.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета