Жило за парно

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛАТА ЗА ПАРНО НАМИРАТ ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ:

-АВТОМОБИЛИ;

-КАМИОНИ;

-БУСОВЕ;

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

Какво представлява жилото за парно?

Жилото за парно представлява тел, чиято една страна е свързана към лостчето/бутона на таблото за управление от водача и пасажерите, а другата – към съответната клапа на парното. Жилото отговаря за смяната на режимите на работа на климатика в автомобила – от студено към топло и от топло към студено.

Кога се налага смяна на жилото за парното?

Ако забележите, че лостчето например се върти трудно, то тогава се налага евентуална подмяна на жилото за парно. Друг често срещан признак касае липсата на промяна в температурата и режимите на работа на парното. При неработещо жило също се наблюдава невъзможност за наваксване до избраната температура – например при зададени 28С, парното достига стойности до 26С. Този проблем също индикира необходимост от смяна на жилото.

Как се сменя жилото за парно?

Ремонтът или подмяната на жило за парно налага сваляне на арматурното табло с цел да се осигури достъп до клапите. Това е трудоемка и сложна работа, затова ние ви съветваме да се допитате до професионалист и да оставите ремонтните дейности на него.

Г-н Микрон не поддържа наличности от жилата на склад, поради обема на продуктовата гама. Използват се старите жила за модел. Необходимо е средството за ремонт да бъде на място в сервиза, за да се демонтира жилото или то да бъде предоставено или изпратено, свалено с всички части към него (парчета и накрайници).

Изпратете запитване, а Микрон Доцев ЕООД ще се свърже с вас за потвърждение и ще изготви продукта.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета