Жило за газ

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛОТО ЗА ГАЗ НАМИРА ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ:

-АВТОМОБИЛИ;

-КАМИОНИ;

-БУСОВЕ;

-АВТОБУСИ;

-СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА  (ТРАКТОРИ, КОМБАЙНИ, МОТОФРЕЗИ, КОСАЧКИ, МОТОРНИ РЕЗАЧКИ , МУЛТИКУЛТИВАТОРИ)

-ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАШИНИ (БАГЕРИ, ВАЛЯЦИ, МОТОФРЕЗА, ТРАМБОВКИ ,БУЛДОЗЕРИ, КРАНОВЕ , АВТОКРАНОВЕ И АВТОВИШКИ)

-МОТОЦИКЛЕТИ

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

КАКВО Е ЖИЛО ЗА ГАЗ?

Жилото за газ, подпомага контрола на оборотите на вашия двигател и ускорението на вашия автомобил. Това е жило, което образува връзка между педала на газта и engine throttle body (дросел).

При бензиновите двигатели дроселът контролира колко въздух навлиза във вашия двигател, докато при дизеловите двигатели той контролира колко въздух и гориво се добавя. При натикане на педала за газ, жилото се изтегля, което води до отваряне на газта, за да пусне въздух/гориво в дигателя. Това причинява изгаряне на гориво, което позволява, двигателя да произвежда мощност, а превозното средство да се движи.

ПРИЧИНИ ЗА ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА ГАЗТА

  • Износване с течение на времето – жилото на газта може да се износва, което води до отслабване и евентуално скъсване. Това може да прекъсне връзката и да попречи на превозното средство да ускори правилно.
  • Растегнато жило – жилото може да се растегне във времето. Това може да повлияе на управляемостта на вашия автомобил, причинявайки забавено ускорение и намалени реакции.
  • Настройка на жилото – понякога жилото може да се размести, което изисква настройка или монтиране наново. При разместване жилото може да не работи правилно.
  • Неизправност в автопилота (Круиз контрол) – ако автомобила разполага с автопилот, повреда в жилото може да му повлияе. Това е така, защото системата за автопилот е свързана с дросела и оборотите на двигателя.

СИМПТОМИ ПРИ ПОВРЕДА В ЖИЛОТО НА ГАЗТА

  • Забавена реакция – жило, което е разтегнато или се нуждае от настройка, може да доведе до забавено ускорение при подаване на газ.
  • Неизправен круиз контрол – ако забележите, че автопилота не работи правилно, причината може да е в жилото за газ.
  • Превозното средство не ускорява – педалът на газта може изобщо да не работи, причината е в скъсано жило.
  • Оборотите на двигателя остават високи – това може да бъде причинено от зацепване на жилото за газ. Понякога ако натиснете педала на газта, можете да накарате оборотите на двигателя да се върнат в нормален празен ход. Зацепеното жило на газта може да бъде изключително опасно, особено при превозни средства с автоматична трансмисия, тъй като затруднява и забавя спирачките при автоматичната скоростна кутия.

ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ И СМЯНА НА ЖИЛО ЗА ГАЗ

Имате ли нужда от ново жило за газ? Г-н Микрон ще изработи ново за вас, както и ще смени старото, износено или повредено жило. Това ще позволи правилното ускорение, от което се нуждаете. Ще настрои вашето жило за газ, така че да работи максимално ефективно! За смяна на жило за газ в Микрон Доцев, се свържете с нас още днес!

Г-н микрон изготвя жила за газ за всички марки автомобили по критерии на клиента и не поддържа наличности на склад.

Изпратете запитване, а г-н микрон ще се свърже с вас за потвърждение и ще изготви продукта.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета