Жило за съединител

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛОТО ЗА СЪЕДИНИТЕЛ НАМИРА ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ:

-АВТОМОБИЛИ;

-КАМИОНИ;

-БУСОВЕ;

-МОТОЦИКЛЕТИ;

-АВТОБУСИ;

-СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА  (ТРАКТОРИ, КОМБАЙНИ, МОТОФРЕЗИ, КОСАЧКИ, МОТОРНИ РЕЗАЧКИ , МУЛТИКУЛТИВАТОРИ)

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

Какво представлява жилото на съединителя?

Жилото за съединител свързва съединителя с другите компоненти на вашата трансмисия (скоростна кутия), което позволява плавната смяна на предавките. Когато натиснете педала на съединителя, кабелът се използва за прекъсване на предаването, което ви позволява да превключите на правилната предавка. Това става, като дръпнете лоста на съединителя, който притиска лагера на съединителя към претискателя на съединителя, която след това отделя съединителя от маховика на двигателя.

Какво причинява проблеми с жилото на съединителя?

Жилото на съединителя постоянно е под силен натиск. Това означава, че в крайна сметка то ще се износва и ще се счупи. Грижата за вашия съединител ще увеличи живота на жилото и околните компоненти. Докато използвате автомобила си, облицовката на съединителя се износва с течение на времето. Това може да доведе до приплъзване на съединителя и по- бързо износване или разрушаване на съединителя, лагер, претискател или маховик. Жилото на съединителя също така може да се разтегли във времето и това да доведе до евентуални проблеми. В повечето случаи автомобилът все още може да се движи с повредено или неправилно регулирано жило на съединителя. Ако все още можете частично да изключите съединителя, може да смените предавките.Продължителното шофиране с повредено или нерегулирано жило на съединителя може да причини сериозни повреди на други части на вашата предавателна система, като например синхронизатор и лагери на скоростната кутия, дори тампони на двигателя.

Какви са симптомите на повредено жило на съединителя

  • Педалът на съединителя потъва до пода - Ако жилото на съединителя щтрака или се откачи от скоростната кутия, педалът на съединителя ще потъне до пода, когато се натисне. Това ще ви попречи да поставите автомобила в първа предавка или заден ход и да смените предавките.
  • Съпротивление в педала на съединителя - Ако жилото на съединителя излезе от правилната настройка, е повредено или частично прибрано, може да е необходима много повече сила за натискане на педала на съединителя на вашия автомобил. Има вероятност съединителят да се счупи при такава ситуация.
  • Приплъзване на съединителя - Ако жилото на съединителя е твърде стегнато, съединителят може да приплъзне, докато шофирате. Това ще се случва най-често, когато ускорявате.
  • Мирис на изгоряло от съединителя - ако съединителят ви започне да приплъзва постоянно, често ще усещате мирис на изгоряло, тъй като има напрежение между притискателя и маховика.
  • Оборотите на двигателя се увеличават, но автомобилът не ускорява правилно – при подаване на газ, за да ускорите оборотите се вдигат, но автомобила не ускорява както трябва.

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ЖИЛА ЗА СЪЕДИНИТЕЛ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ ПО КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета