Жило за ръчна спирачка

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛОТО ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ:

-АВТОМОБИЛИ;

-КАМИОНИ;

-БУСОВЕ;

-АВТОБУСИ;

-СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА  (ТРАКТОРИ, КОМБАЙНИ, МОТОФРЕЗИ, КОСАЧКИ, МОТОРНИ РЕЗАЧКИ , МУЛТИКУЛТИВАТОРИ)

-ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАШИНИ (БАГЕРИ, ВАЛЯЦИ, МОТОФРЕЗА, ТРАМБОВКИ ,БУЛДОЗЕРИ, КРАНОВЕ , АВТОКРАНОВЕ И АВТОВИШКИ)

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

КАКВО ПРАВИ ЖИЛОТО ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА

Ръчната спирачка действа като вторична спирачна система, която позволява превозното средство да остане неподвижно при паркиране. Повечето автомобили използват ръчна или крачна спирачка.

Жилото за ръчна спирачка ви позволява да задействате или освободите спирачната система. Ако жилото е скъсано или повредено, ръчната спирачка може да не се задейства или освободи, когато имате нужда от това.

Разположен под превозното средство, жилото за ръчна спирачка е това, което свързва ръчната спирачка с дисковите накладки. Жилото позволява на системата да бъде напълно независима от хидравличната спирачна система на автомобила, което означава че може да бъде задействана във всяка ситуация.

ПРИЧИНИ ЗА ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА

Износването или ръждата могат да причинят повреда в жилото на ръчната спирачка с течение на времето и в крайна сметка това да доведе до неизправност.

Жилото на ръчната спирачка функционира най-добре при нормални, ежедневни температури. Въпреки че много рядко, много ниските температури да причинят повреда в жилото.

СИМПТОМИ ЗА ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА РЪЧНАТА СПИРАЧКА

Основният симптом е ръчната спирачка да не се задейства или освободи. Вероятно ще почувствате, че автомобила се движи трудно или остава почти на място. Избягвайте шофирането със задействана ръчна спирачка, тъй като това може да причини вече щети на спирачната система и съответно до по-скъпи ремонти.

  • Индикация на таблото – Предупреждение може да има дори и когато ръчната спирачка е освободена
  • Ръчната спирачка не се движи – ако жилото се задържи в определена позиция
  • Намалена ефективност – при растегнато жило на ръчната спирачка, тя може да не се задейства, въпреки нейното издърпване.

КОЛКО Е ВАЖНО ОТРЕМОНТИРАНЕТО НА ЖИЛОТО ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА

Важно е вашето превозно средство да остава неподвижно, когато ръчната спирачка е задействана. Препоръчваме Ви вашата спирачна система да бъде прегледана от механик веднага щом забележите проблем. Това ще ви помогне да избегнете по-сериозни инциденти.

Ако отложите консултация с механик, то избягвайте паркирането под наклон. Ако Вие слизате от превозното средство, винаги оставяйте човек вътре, който може да реагира и да задейства хидравличните спирачки, в случай че превозното средство потегли.

ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА ЖИЛО ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА

Г-н Микрон ще подмени или отремонтира вашето жило за ръчна спирачка. Това значително ще подобри безопасността на вашия автомобил. Нашите механици имат богат опит, което осигурява надеждност при ремонта. Ние можем бързо и ефективно да диагностицираме проблема и да го отстраним! За ремонт или смяна на жило за ръчна спирачка в Микрон Доцев, се свържете с нас още днес!

Г-н микрон изготвя жила за ръчна спирачка за всички марки автомобили по критерии на клиента и не поддържа наличности на склад.

Изпратете запитване, а г-н микрон ще се свърже с вас за потвърждение и ще изготви продукта.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета