Жило за километраж

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛОТО ЗА КИЛОМЕТРАЖ СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ:

-АВТОМОБИЛИ;

-КАМИОНИ;

-БУСОВЕ;

-СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА  (ТРАКТОРИ, КОМБАЙНИ, МОТОФРЕЗИ,КОСАЧКИ, МОТОРНИ РЕЗАЧКИ , МУЛТИКУЛТИВАТОРИ)

-МОТОЦИКЛЕТИ И СКУТЕРИ;

-ПЪТНОСТРОИТЕЛНИ МАШИНИ (БАГЕРИ, ВАЛЯЦИ, ТРАМБОВКИ ,БУЛДОЗЕРИ, КРАНОВЕ , АВТОКРАНОВЕ И АВТОВИШКИ)

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО МОСТРА ИЛИ КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

ЗА КОНТАКТИ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЖИЛОТО ЗА КИЛОМЕТРАЖ

Повечето съвременни автомобили използват електронни скоростомери, които нямат жило на километража. Все още обаче има голям брой по-стари превозни средства с аналогови скоростомери.

При неелектронните километражи жилото минава от трансмисията до километража. Жилото на километража се движи в зависимост от активността на трансмисията и задвижващия вал. Това създава електромагнитен ток, който взаимодейства с магнита на скоростомера, за да покаже текущата ви скорост.

ВЪЗМОЖНИ ПРИЧИНИ ЗА ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА КИЛОМЕТРАЖА

Тъй като жилото на километража се използва постоянно, то може да се износва и да се повреди с течение на времето. Има няколко неща, които могат да причинят скъсване на жилото на скоростомера. Те включват:

  • Скъсано жило поради продължителна употреба във времето.
  • Извивки или прегъвания на жилото
  • Масло, нагар или други замърсители, повреждащи жилото.

СИМПТОМИ ЗА ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА КИЛОМЕТРАЖА

  • Колебание на километража - Когато жилото започне да се износва, това може да доведе до неправилно интерпретиране на сигнала от предаването.
  • Километража не работи - Когато кабелът се повреди, няма да има сигнал. Това може да накара скоростомера да не се движи изобщо.
  • Шум или скърцане – Неизправно жило може да създаде шум от таблото ви за управление. Тези шумове се причиняват от износване, което кара жилото да се разтегне, огъне или да функционира неправилно.
  • Предупредителни лампи на таблото - при някои автомобили дефектно жило на километража ще предизвика предупредителна светлина, като например индикация check engine, да се появи на таблото ви за управление.

БЕЗОПАСНО ЛИ Е ДА СЕ ШОФИРА С ПОВРЕДЕНО ЖИЛО НА КИЛОМЕТРАЖА?

Повреденото жило на километража няма да повлияе на начина на шофиране на автомобила Ви. Важно е обаче да можете да прецените с каква скорост се движите, докато шофирате. Това ви позволява да прецените колко време ще ви отнеме да спрете.

Ако не можете да прецените скоростта си, това може да доведе до превишаване на скоростта и съответно до по висок риск от пътно транспортно произшествие (ПТП).

Моля, обърнете внимание - ще ви е необходим работещ километраж за да преминете през годишен технически преглед (ГТП).

ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ И СМЯНА НА ЖИЛО ЗА КИЛОМЕТРАЖ В МИКРОН ДОЦЕВ

Автомобила Ви се нуждае от ново жило за километраж? Ние в Микрон Доцев можем да помогнем! Нашият екип от квалифицирани механици може да провери вашите жила и да прецени дали те функционират правилно, да ремонтира или смени вашето износено или повредено жило на километража.

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ЖИЛА ЗА КИЛОМЕТРАЖ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ ПО КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА.

Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета