Жила за градинска техника

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

ЖИЛАТА ЗА ГРАДИНСКА ТЕХНИКА НАМИРАТ ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИ:

-КОСАЧКИ;

-МОТОКУЛТИВАТОРИ;

Г-Н МИКРОН ИЗГОТВЯ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПО КРИТЕРИИ НА КЛИЕНТА И НЕ ПОДДЪРЖА НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО-ДОЛУ, А Г-Н МИКРОН ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ЩЕ ИЗГОТВИ ПРОДУКТА. ЗА КОНТАКТИ

Какво представлява жилото за градинска техника?

Жилата за селскостопанска и градинска техника представляват тел, която, в същността си, дърпа и бута. Жилата за градинска техника намират приложения при косачки, мотокултиватори и прочее уреди. Използват се за отключване на стрелата на багери, управление на джойстици за различни видове селскостопанска и индустриална техника и др. Разнообразието при тях е голямо – съществуват жила за газ с ръкохватка, жило за спирачка, жило за самоход, жило за съединител и много други.

Кога се налага смяна на жило за градинска техника?

Ако работата с някой градински или селскостопански уред е станала трудоемка и изисква повече усилия от ваша страна при извършването на дейности от всякакъв тип, е добра идея да се допитате до професионалист. Възможно е жилото на вашата техника да е деформирано или скъсано и да се налага ремонт или подмяна.

Как се сменя жилото за градински уреди и техника?

Съветваме ви, при деформирано или скъсано жило на градинския ви уред, да се допитате до професионалист, който да диагностицира проблема. Микрон Доцев ЕООД изготвя жила за градинска техника по критерии на клиента и не поддържа наличности на склад. Изпратете запитване, а г-н Микрон ще се свърже с вас за потвърждение и ще изготви продукта.
Качествено обслужване
1 година гаранция
Отлични цени
Бърза доставка

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОДУКТ

*Задължителни полета