Микрон Доцев

Мнения на клиенти, ползвали услугите на „Микрон Доцев“

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Семейният ни бизнес датира от далечната 1989г., когато е и даден стартът на производство и ремонт на жила, стъклоповдигачи, автобрави, шибедах системи и механизми за чистачки. Щастливи сме, че вече толкова години имаме възможността да предоставяме на своите клиенти качествени ремонтни и производствени услуги! За нас клиентите са част от семейството на нашия сервиз и е от основно значение именно как те оценяват труда и работата ни!

За нас смисълът на успеха е в обратната връзка

Непрестанно се стремим да подобряваме и поддържаме високи стандарти на обслужване. Ето защо за нас е изключително важна обратната връзка – за нас тя е ценен ресурс, който ни позволява да „сверяваме часовниците си“ с точност до микрон с вас, нашите верни клиенти. Благодарим за доверието – мнението ви ни помага да ставаме все по-добри в онова, което правим.

В Google ще откриете отзиви и клиентски мнения, които ще ориентират и вас относно дейността ни

Използвайки платформата на Google, всеки клиент би могъл да остави впечатленията си от нашите екип и дейност, посредством отзив или оценка. Знаем, че обратната връзка е една отлична отправна точка за всеки един бъдещ клиент, но споменаваме, че тя е не по-малко важна и за нашия екип! Приканваме ви да споделите с нас впечатленията си – добре дошли са оценки, препоръки, отзиви. Ние ценим вашето мнение!

Всички мнения за „Микрон Доцев“ откривате в Google и Facebook.

Не сте сигурни за какво да пишете в отзивите си?

Ако имате време, най-полезните отзиви предлагат подробно описание на вашия опит и включват полезен съвет за бъдещи клиенти.

Ето няколко въпроса, които ще ви помогнат да напишете полезен отзив:

  • Коя услуга сте използвали в нашия сервиз?
  • На място ли посетихте сервиза или се възползвахте от опция за доставка с куриер?
  • Кой служител ви помогна днес и как го направи?
  • Имате ли съвети, които да предложите на бъдещите клиенти?

Не се притеснявайте - ако нямате време, обичаме и кратки и ясни отзиви!

Форма за контакти